string(9) "claudebot"

Maduro, Linssen, Padt, Rusnak, Drost en Buurt Battle in FCG TV.

Vrijdag 22 april 2016 om 11:02

FC Groningen TV laat vanavond Hedwiges Maduro, Bryan Linssen en Sergio Padt aan het woord over het slot van de competitie. Daarnaast is er een terugblik op de zege op Roda JC met Albert Rusnák en Jesper Drost en een reportage over de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2016.

Afgelopen woensdag vond op sportpark Corpus den Hoorn de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2016 plaats. Diverse wijken uit Groningen en omstreken streden om een VIP-arrangement voor de wedstrijd FC Groningen-Heracles. FCG TV was bij de finale van de spelers van 10 t/m 12 jaar en zag daar een succesvol trainerskoppel aan het werk: Dick Lukkien en Albert Rusnák.
De gehele selectie van FC Groningen was aanwezig bij de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2016. FC Groningen TV zette Hedwiges Maduro, Bryan Linssen en Sergio Padt op Sportpark Corpus den Hoorn op de praatstoel en liet hen vertellen over de Buurt Battle, het slot van de competitie, de play-offs en de tegenstander van volgende week: sc Heerenveen.
Afgelopen dinsdag won FC Groningen met 1-0 van Roda JC. Albert Rusnák en Jesper Drost speelden een opvallende rol in Euroborg. FCG TV kijkt met beiden terug op het duel dat FC Groningen de derde zege in vier wedstrijden opleverde.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.10 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 5.
Komende weekend is ook de Fox Sports Doc “Cupkoorts in Groningen” te zien op Fox Sports. De documentaire over de winst van de KNVB-Beker -vorig jaar door FC Groningen- is zaterdagavond om 22.30 uur te bekijken op kanaal 3 en zondag om 10.00 uur op kanaal 3
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus