string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Maduro, Hoesen, Drost en loting in FCG TV.

Vrijdag 28 augustus 2015 om 11:05

FC Groningen heeft vanavond de reacties van spelers en staf op de loting voor de Europa League. Daarnaast een reconstructie van de komst van Hedwiges Maduro en een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen FC Utrecht.

FC Groningen gaat donderdag 17 september beginnen aan de Europese campagne die minimaal zes wedstrijden zal duren. FCG TV heeft de reacties van spelers en staf op de tegenstanders die FC Groningen tussen september en december zal treffen.
Afgelopen woensdag stond Euroborg al een beetje op de kop met de presentatie van 18-voudig international Hedwiges Maduro. De komst, die min of meer begon als een grap van Danny Hoesen, eindigde in een echte overeenkomst. FCG TV reconstrueerde de komst met de betrokkenen.
Zaterdag gaat Maduro mogelijk zijn debuut maken voor FC Groningen tegen FC Utrecht. FCG TV blikt vooruit naar deze uitwedstrijd met trainer Erwin van de Looi en middenvelder Jesper Drost.
FC Groningen TV wordt elke vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 12.30 uur op kanaal 3 en om 17.10 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’