string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Maaskant, Kirm en Kwakman in FCG TV.

Vrijdag 14 september 2012 om 13:59

FC Groningen TV bracht gisteravond een bezoek aan een Sportcafé bij Noordlease met Robert Maaskant, Gerard Kemkers en Youri Mulder. In FCG TV is vanavond een impressie te zien. Tevens begint FC Groningen TV vanavond met nieuwe serie: 'Sterke verhalen van Henk de Haan.'

Donderdagavond waren FC Groningen trainer Robert Maaskant, FC Twente assistent-trainer Youri Mulder en schaatscoach Gerard Kemkers de hoofdpersonen in een Sportcafé dat werd gehouden in de Autoborg van Noordlease. Onder leiding van Humberto Tan spraken Maaskant, Mulder en Kemkers over trainingsmethoden, matchfixing en de overbelasting van sporters. FCG TV kwam deze avond ook te weten dat Maaskant en Kemkers een speciale band hebben. Zo heeft Maaskant zijn goudvis vernoemd naar Kemkers.
In FCG TV is vanavond de eerste aflevering te zien van ‘Sterke verhalen van Henk de Haan.’ Dit seizoen zal de oud-verdediger van FC Groningen en SC Veendam regelmatig voorbij komen in FC Groningen TV met geweldige anekdotes uit zijn voetbalcarrière. Vanavond opent De Haan met oud-FC Groningen trainer Rob Jacobs die – na alweer een nederlaag – voor de uitzending van Studio Sport snel nog even zijn hond uitlaat.
FC Groningen aanwinst Andraz Kirm trainde donderdag voor het eerst mee met de spelersgroep van FC Groningen. De Sloveense aanvaller maakte twee geleden zijn debuut voor de FC tegen ADO Den Haag maar was door de moeizaam tot stand gekomen transfer en de afgelopen interlandperiode nog niet in de gelegenheid geweest om met de selectie van FC Groningen te trainen. Kirm kijkt uit naar zijn debuut komende zondag in Euroborg tegen Vitesse.
Met het duel tegen Vitesse hervat FC Groningen de competitie na een pauze van ruim twee weken. In die periode heeft de technische staf van de FC goed nagedacht over het bestrijden van het gevaar van onder anderen Bony, Reis en Janssen aan de kant van Vitesse. Volgens FC Groningen-aanvoerder Kees Kwakman weet FC Groningen hoe Vitesse bestreden moet worden en gaat de ploeg van Robert Maaskant voor de winst zodat het goede gevoel na de zege op ADO Den Haag nog eens versterkt wordt.
De reguliere uitzending van FC Groningen TV wordt vanavond om 17.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling op EL 1 is om 23.00 uur. FCG TV wordt vanavond om 20.00 uur en 22.00 uur ook herhaald op EL2.
FC Groningen TV is vanaf zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 9.00 uur op zondagochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard