Maandag 23 september: Sport Inspiratiebijeenkomst voor partnerverenigingen

17 september 2019

FC Groningen organiseert op maandag 23 september samen met onder andere Sport050, KNVB, Huis voor de Sport Groningen en het Hanze Instituut voor Sportstudies de Sport Inspiratiebijeenkomst. Een bijeenkomst in het Hitachi Capital Mobility Stadion speciaal voor noordelijke sportbestuurders. De bijeenkomst op maandag 23 september start om 19.15 uur en maakt deel uit van de Nationale Sportweek. Deelname is gratis.

Sport Inspiratiebijeenkomst 2

Groningen was afgelopen jaar één van de ‘host cities’ van de Nationale Sportweek en ook dit jaar pakt de gemeente tussen 20 september en 29 september uit in een week boordevol sportieve evenementen. De Sport Inspiratiebijeenkomst op maandag 23 september in het Hitachi Capital Mobility Stadion is een onderdeel van deze Nationale Sportweek.
 
Inspireren en kennis delen
Met behulp van inspirerende voorbeelden, praktische onderzoeksresultaten, energieke presentaties en ruimte voor onderlinge kennisdeling reikt onder andere FC Groningen sportbestuurders handvatten om met de sportvereniging stappen voorwaarts te zetten. Sportbestuurders kunnen zich tot en met morgen (woensdag 18 september) via deze link aanmelden voor een inspirerende avond.
 
FC Groningen verzorgt tijdens de Sportieve Opening van het Schooljaar, op vrijdag 27 september één van de activiteiten in de Nationale Sportweek, ook een 'Trainen als een Prof' clinic. De Sportieve Opening van het Schooljaar wordt gehouden op Sportpark Corpus den Hoorn. 

Sportpromotor
Esporter van FC Groningen Nick den Hamer is één van de tien sportpromoters tijdens de Nationale Sportweek. Daarnaast gaf FC Groningen Media in opdracht van Sport050 een informatieve promotiekrant uit binnen de gemeente Groningen boordevol informatie over onder meer de Nationale Sportweek. De krant wordt deze week (week 38) huis aan huis verspreid in de gemeente Groningen. Een PDF van de krant is hier te vinden. 

Laatste nieuws