string(9) "claudebot"

‘Maand januari belangrijke periode’.

Dinsdag 13 januari 2015 om 14:30

In de 511de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het trainingskamp van de eerste selectie, kijkt hij vooruit naar de herstart van de competitie en benoemt hij enkele actuele zaken.

“Sinds gisteren (maandag – red.) bereidt de eerste selectie zich weer in Groningen voor op de herstart van de competitie. Vorige week verbleef de ploeg van trainer Erwin van de Looi in Spanje, waar de selectie zich tijdens een trainingskamp in Oliva klaar maakte voor de tweede seizoenshelft. Vrijdagavond begint voor ons de Eredivisie met de uitwedstrijd tegen regerend landskampioen Ajax.”

“In de Amsterdam ArenA worden wij gesteund door ruim tweehonderd meereizende supporters en in Euroborg volgen nog eens meer dan honderd leden van de FC Groningen Junior Club, in de leeftijd van 13 tot 17 jaar, de verrichtingen van het team van trainer Van de Looi op een groot scherm in de Noordlease Businesscorner. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er hierbij patat met een snack geserveerd en is er een wedstrijdpoule. Leden van de Green White Bengels kunnen zich nog opgeven voor deze activiteit via de website www.greenwhitebengels.nl.”
Transferwindow
“De maand januari wordt een belangrijke periode. Niet alleen is het transferwindow geopend, er staan ook drie thuiswedstrijden op rij op het programma – waaronder de kwartfinale tegen Vitesse om de KNVB-beker. Hoewel wij het liefst onze huidige selectie – met de aanwinsten Simon Tibbling en Albert Rusnak – intact houden, kan er altijd interesse voor spelers ontstaan – zoals in het geval van Michael de Leeuw.”
Thuiswedstrijden
“Na de hervatting van de Eredivisie tegen Ajax wachten ons drie thuiswedstrijden op rij. De eerste in die serie van drie is op zondag 25 januari tegen FC Utrecht. Drie dagen later, woensdag 28 januari om 20.45 uur, volgt de kwartfinalewedstrijd om de KNVB-beker tegen Vitesse. Weer drie dagen later, op zaterdag 31 januari om 19.45 uur, wacht de derde wedstrijd op rij in Euroborg tegen Go Ahead Eagles. Dit competitieduel stond aanvankelijk gepland voor de vrijdagavond, maar is vanwege onze bekerwedstrijd tegen Vitesse een dag verschoven, dus naar zaterdagavond.”
Kaartverkoop
“Voor deze drie thuiswedstrijden op rij in een week tijd is de kaartverkoop inmiddels in volle gang. Voor de competitieduels met FC Utrecht en Go Ahead Eagles gelden geen restricties bij de kaartverkoop, die via de reguliere verkoopkanalen verloopt. Voor de bekerwedstrijd tegen Vitesse gold tot en met gisteren (maandag – red.) een opwaardeerperiode voor seizoenkaarthouders van FC Groningen. Van deze mogelijkheid hebben iets meer dan 4.500 supporters gebruik gemaakt en dat is een hele mooie tussenstand.”
“Hoewel wij onze competitiewedstrijden natuurlijk niet uit het oog verliezen, merken wij om ons heen dat de bekerwedstrijd tegen Vitesse al behoorlijk leeft. Vanaf vandaag (dinsdag 13 januari – red.) is de vrije verkoop gestart. Een kaart voor de kwartfinale van de beker kost vanaf nu 15 euro per stuk en deze prijs geldt voor alle publieke tribunes in Euroborg.”
5-jaarkaart
“Voorafgaand aan het seizoen 2015/2016 geeft FC Groningen alle seizoenkaarthouders éénmalig de mogelijkheid de seizoenkaart voor een periode van vijf jaar tot medio 2020 te verlengen. Alle huidige en voormalige meerjarenkaart- of seizoenkaarthouders, die in Euroborg op de hoofdtribune een vaste plek hebben gehad, krijgen hierbij – vanwege de beperkte beschikbaarheid – deze maand exclusieve voorrang voor een 5-jaarkaartplek in Vak H3 op de hoofdtribune in Euroborg.”
Voordelen
“De voordelen van zo’n 5-jaarkaart zijn onder meer dat houders ervan toegang hebben tot alle wedstrijden van FC Groningen in Euroborg – dus inclusief eventuele beker-, oefen-, play-off- en Europese wedstrijden –, uitgesloten worden van prijsverhogingen, een speciaal ontworpen 5-jaarkaart ontvangen en bijdragen aan ‘Plan 2018: talenten op één’.”

“Vanaf eind februari starten wij met de informatie over de mogelijkheid een seizoenkaart of een 5-jaarkaart in Euroborg aan te schaffen. Het verlengen, maar ook het aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart is mogelijk vanaf begin maart 2015 via www.fcgroningenseizoenkaart.nl. Meer informatie over de exclusieve 5-jaarkaart is te lezen via onderstaande link.”
Verjaardag Euroborg
“Met het feit dat het vandaag op de kop af negen jaar is geleden dat wij Euroborg officieel in gebruik namen met een 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus