Maak een kunstwerk voor 50 jaar FC Groningen met Hornbach

24 augustus 2021

HORNBACH is als partner van FC Groningen nauw betrokken bij de club. Samen met de supporters staat de bouwmarkt vol achter de Trots van het Noorden. HORNBACH daagt de achterban van FC Groningen uit om zich in het jubileumjaar van de meest creatieve kant te laten zien en mee te werken aan een speciaal kunstwerk in het kader van het 50-jarig bestaan van de club. 

Hoe je jouw bijdrage aan dit jubileum-kunstwerk kunt leveren? Duik je schuur in of haal je zolder overhoop en ga op zoek naar een mooi stuk hout, een leuk plankje of een oude wijnkist. Gebruik dit stuk hout om jouw persoonlijke aanmoediging aan de club en de selectie te schilderen, tekenen, schrijven. HORNBACH zorgt ervoor dat alle ingezonden plankjes professioneel worden verwerkt tot een kunstwerk, dat aan de selectie aangeboden zal worden.

HORNBACH is zondag 12 september voorafgaand aan de Derby van het Noorden aanwezig bij Euroborg met plankjes en materialen om een plankje te voorzien van jouw aanmoediging of kunstwerk. Zoek de stand van HORNBACH voorafgaand aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen op, maak je kunstwerk, lever het direct in bij een van de medewerkers in de HORNBACH stand en doe mee met de actie. 

Nog even de ‘spelregels’ op een rij:

Zorg dat jouw aanmoedig-plank niet veel groter is dan 15 x 15 centimeter.
Zorg er absoluut wel voor dat je creatiever dan creatief bent!
Het plankje kan op de wedstrijddag worden ingeleverd bij de stand van HORNBACH of maandag 13 september bij de hoofdingang van Euroborg
.

Van de ingeleverde plankjes wordt een gezamenlijk kunstwerk gemaakt dat later wordt onthuld aan de selectie. Werk samen met partner HORNBACH aan een blijvende herinnering aan dit bijzondere Eredivisie-seizoen van FC Groningen!

 

Laatste nieuws