Lundqvist, Van Hintum, Asoro, Itakura in FCG TV

27 september 2019

FC Groningen TV heeft vandaag om 17.25 uur op FOX Sports een terugblik op de uitwedstrijd tegen PSV. Daarnaast zijn er reportages met Pascal Ramon Lundqvist en Bart van Hintum te zien en is er een vooruitblik op de uitwedstrijd van zaterdagavond tegen Ajax.

Woensdagavond verloor FC Groningen in Eindhoven met 3-1 van PSV. In FCG TV is een terugblik te zien op de wedstrijd met reacties van goalgetter Ramon Pascal Lundqvist, Bart van Hintum en debutant Joel Asoro. Daarnaast vertelt Ritsu Doan hoe het was om te spelen tegen de club waar hij vorige maand nog onder contract stond.

Pascal Ramon Lundqvist maakte tegen PSV zijn tweede goal in vijf dagen want  hij wist zaterdagavond thuis tegen PEC Zwolle ook al het net te vinden. FCG TV heeft een reportage met Lundqvist waarin hij vertelt over de 5,5 jaar die hij speelde in de PSV-jeugd en uiteraard over de twee goals die hij de afgelopen week maakte.

Ook Bart van Hintum trof de afgelopen week een oude club want de verdediger speelde tussen 2011 en 2016 voor PEC Zwolle. Van Hintum vertelt hoe het was om tegen zijn oude club te spelen en hoe het vier dagen later was om Ritsu Doan als tegenstander te treffen, de Japanner die tot eind augustus nog zijn ploeggenoot was. Van Hintum blikt ook vooruit op de uitwedstrijd van komende zaterdag tegen Ajax, net als Ko Itakura.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 17.50 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.30 uur op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 13.45 uur te zien op kanaal 2 en om 13.20 uur en 18.10 uur op kanaal 3, voorafgaande aan Ajax - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws