Lundqvist Office Centre Man of the Match na duel met Sparta

3 mei 2021

Ramon Pascal Lundqvist is na het duel met Sparta Rotterdam uitgeroepen tot Office Centre Man of the Match. De invaller was vlak voor tijd de maker van het Groningse doelpunt. Arjen Robben werd tweede, voor lijstaanvoerder Ko Itakura die op een derde plaats eindigde.  

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag Sparta Rotterdam-thuis
Ramon Pascal Lundqvist 3 punten
Arjen Robben 2 punten
Ko Itakura 1 punt
 
Tussenstand na 31 speelrondes
1   Ko Itakura     44 punten
2   Sergio Padt    22 punten
3    Jørgen Strand Larsen  21 punten
4  Tomas Suslov    17 punten
5   Ahmed El Messaoudi    15 punten 
6  Azor Matusiwa  14 punten
7  Mo El Hankouri   11 punten
8 Gabriel Gudmundsson 7 punten 
9  Ramon Pascal Lundqvist  6 punten
10 Arjen Robben  5 punten
11  Patrick Joosten  4 punten 
11  Bart van Hintum   4 punten
13 Paulos Abraham  3 punten  
14 Alessio da Cruz  2 punten
15  Joël van Kaam    1 punt
15 Daniël van Kaam 1 punt
 

Gasterra

Laatste nieuws