Lundqvist, Miguel en Hrustic in FCG TV

20 september 2019

FCG TV heeft om 17.25 uur op FOX Sports 1 een reportage over Oud-FC Groningen dat onlangs ruim wist te winnen van Oud SC Veendam. Daarnaast is er een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met Ajdin Hrustic.

In het kader van het goede doel speelde Oud-FC Groningen onlangs in Hoogezand tegen Oud-SC Veendam. Oud-FC Groningen, met onder anderen Martin Drent, Mark-Jan Fledderus, Walter Waalderbos en Hugo Alves Velame, werd geleid door coach Hans Nijland die dus weer even terug was bij de Trots van het Noorden. FCG TV heeft een reportage waarin veel oude bekenden en natuurlijk Nijland voorbij komen. Nijland was niet bang om hard in te grijpen als het even niet liep met zijn ploeg.

Afgelopen maandag wonnen de reserves van FC Groningen met 3-1 van PEC Zwolle. In FCG TV is een samenvatting te zien van dat duel met reacties van Ramon Pascal Lundqvist, goed voor een assist, en goalgetter Leonel Miguel.

Morgenavond speelt FC Groningen in de eredivisie thuis tegen PEC Zwolle. FCG TV blikt vooruit met Ajdin Hrustic die iets heeft met scoren tegen PEC. In 2017 en 2018 scoorde hij als invaller in de thuiswedstrijden tegen PEC Zwolle. Afgelopen zaterdag scoorde hij ook zeer fraai tegen VVV-Venlo. In FCG TV vertelt hij het geheim van dat doelpunt.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 17.50 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.30 uur op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 17.20 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws