string(9) "claudebot"

Lukkien, Kruiswijk, Van de Looi en historie Groningen-Vitesse in FCG TV.

Vrijdag 18 maart 2016 om 00:15

In FC Groningen TV vertelt Dick Lukkien vanavond over zijn overgang als hoofdtrainer naar FC Emmen. Daarnaast is er een gesprek met oud-FC Groningen verdediger Arnold Kruiswijk die zondag met Vitesse terugkeert in Euroborg. Met Erwin van de Looi is er een voorbeschouwing op de ontmoeting met de Arnhemmers.

Afgelopen maandag werd Dick Lukkien gepresenteerd bij FC Emmen waar hij vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is. Lukkien stond al eerder in de belangstelling van de club uit de Jupiler League, maar toen kwam het nog niet tot een overgang. Afgelopen zondag nam FC Emmen echter weer contact op waarna de club en Lukkien snel rond kwamen. In FCG TV vertelt Lukkien over de nieuwe uitdaging die volgend seizoen ingaat.
Komende zondag keert Arnold Kruiswijk terug in Euroborg. De verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Groningen en speelde tussen 2002 en 2008 in het eerste elftal van de FC. Zondag speelt hij echter in de outfit van tegenstander Vitesse. In FCG TV kijkt de Groninger terug op zijn periode bij FC Groningen en vooruit naar de wedstrijd van komende zondag en zijn er beelden van een pas 15-jarige Kruiswijk..
Het is zondag de 26e keer dat FC Groningen en Vitesse elkaar in de eredivisie ontmoeten in Groningen. FCG TV toont een historisch overzicht met doelpunten van onder anderen Harris Huizingh, Martin Drent, Petter Andersson en Tjaronn Chery en blikt met trainer Erwin van de Looi vooruit naar de wedstrijd van zondag.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 17.00 uur en 18.50 uur op kanaal 5 en om 23.00 uur op kanaal 3. Zondag is de herhaling om 11.15 uur te zien op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus