string(9) "claudebot"

Lucius terug, Nordstrand vraagteken, Pedersen afwezig.

Vrijdag 12 februari 2010 om 13:21

Theo Lucius keert zondag terug bij de eerste selectie voor het thuisduel met RKC Waalwijk. Nicklas Pedersen ontbreek met een ontsteking aan de hak. Morten Nordstrand is ziek. Zijn inzetbaarheid vormt nog een vraagteken.

De lijst van blessures is met de hakkwetsuur van Pedersen op acht gekomen: Ondrej Svejdik (knie), Petter Andersson (knie), Jeffrey Rijsdijk (knie), Sepp De Roover (knie), Tim Sparv (lies), Koen van de Laak (enkel), Oluwafemi Ajilore (hamstring), Nicklas Pedersen (hak). Daarnaast zijn Gibril Sankoh, Leandro Bacuna en Darryl Lachman geschorst.

Positief nieuws was er voor Theo Lucius die terugkeert na een kuitblessure die hem sinds zijn debuutwedstrijd tegen Heerenveen aan de kant hield. Morten Nordstrand was vrijdag niet in Euroborg. De Deen is ziek en zijn inzetbaarheid vormt een vraagteken. Danny Menting en Pepijn Kluin worden vanuit de Beloften toegevoegd aan de eerste selectie. Zaterdagochtend om 10.30 uur is de laatste training voor de wedstrijd op het kunstgras van Sportpark Corpus den Hoorn.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’