Luciano Valente te gast in FC Groningen de Warming-up

3 december 2021

FC Groningen speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. In FC Groningen de Warming-up wordt deze keer vooruitgekeken op het duel met FC Groningen onder-21 middenvelder Luciano Valente en bestuurslid van de Talent Group Groningen Marius van der Leij. 

FC Groningen onder-21 kende een goede week met twee belangrijke overwinningen. Afgelopen weekend werd koploper Almere City met 3-0 verslagen en dinsdagmiddag won het team van trainer/coach/manager Sander van Gessel  met 3-2 te sterk in de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen.
 
Valente was één van de doelpuntenmakers voor de FC en maakt al lange tijd deel uit van de FC Groningen Opleiding. De Stadjer maakte onlangs ook zijn debuut voor Italië onder-19. De middenvelder kreeg in de voorbereiding speelminuten in het eerste en droomt van een doorbraak in Euroborg. Genoeg onderwerpen om met Valente te bespreken.

Marius van der Leij is één van de bestuursleden van de Talent Group Groningen, de zakelijke groep van jonge professionals die zich aan FC Groningen heeft verbonden. De Talent Group Groningen organiseert veel mooie zakelijke activiteiten op zoek naar onderlinge verbindingen en verbindingen met bedrijven van de FC Groningen Business Club. Niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen zet FC Groningen in op ontwikkeling. Iedereen groeit in Groningen.
 
Beide gasten gaan voorbeschouwen op de wedstrijd tegen PEC Zwolle van vanavond 20.00 uur en zijn aanwezig in de Word Groter Studio. FC Groningen de Warming-up – onder leiding van presentator Frank Veenhof – is vanmiddag vanaf 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen. 
 

liveshow

Laatste nieuws