Luciano en Bacuna swingen in FCG TV

25 november 2011 / vandaag

In FC Groningen TV en Eredivisie Live 2 zien we vanavond Luciano da Silva en Leandro Bacuna dansen met 75 leerlingen van het Zernike College, Kamerlingh Onnes, het Werkman College en Fier4Grunn. Ook is er aandacht voor Sinterklaas, Tim Sparv en wordt vooruitgeblikt op PSV-Groningen.

Luciano, Bacuna en de kinderen dansen op Petrouchka van Igor Stravinsky en doen dat samen met dansgezelschap Club Guy & Roni onder leiding van het Noord Nederlands Orkest. Afgelopen woensdag was Sinterklaas met zijn pieten te gast in Euroborg om feest te vieren met zo'n 200 leden van de Junior Club. Als afsluiter van de geslaagde middag werden alle kinderen vereeuwigd in de Koeman Tribune door middel van het zetten van een hand op de muur. Afgelopen zondag volgde de camera van FCG TV Tim Sparv. De Finse international is net als vorig seizoen weer een constante factor in het elftal van trainer Pieter Huistra. Toch vindt Sparv dat hij dit seizoen nog verder moet groeien. Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij PSV. FCG TV beschouwt voor met Tom Hiariej, Virgil van Dijk en Jonas Ivens. Zij kijken uit naar het weerzien met Tim Matavz en hopen historie te gaan schrijven door voor het eerst in veertig jaar te winnen in Eindhoven van PSV.

Eredivisie Live 2
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhaling op Eredivisie Live 2 is om 22.50 uur. Zaterdag wordt FCG TV herhaald op Eredivisie Live 1 om 16.40 uur en op Eredivisie Live 4 om 20.05 uur, voorafgaande aan PSV - FC Groningen. De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws