string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Luciano, Andersson, Kappelhof en Youri Mulder in FCG TV.

Dinsdag 13 december 2011 om 10:15

FC Groningen TV blikt dinsdagavond terug op het 0-0 gelijke spel van afgelopen zondag tegen Vitesse. Luciano da Silva maakte zijn rentree in het doel van de FC en liet na afloop weten de nacht voor het duel door nervositeit slecht te hebben geslapen.

Aanvoerder Petter Andersson kreeg tegen Vitesse een paar goede kansen, maar verzuimde te scoren. Volgens de Zweed gaat dat snel goed komen.
Johan Kappelhof stond tegen Vitesse centraal in de verdediging naast Virgil van Dijk. De beide jonge verdedigers slaagden erin om Vitesse topscorer Wilfried Bony onschadelijk te maken. Het team van FCG TV volgde Kappelhof tijdens het duel en sprak hem na afloop over zijn ‘nieuwe’ positie.
Jong FC Groningen
Jong FC Groningen won maandagavond in Eelde met 4-2 van Jong ADO Den Haag. Dankzij de zege gaan de Beloften van de FC als de nummer vier van de competitie de winterstop in. In FCG TV is een uitgebreide samenvatting te zien van de overwinning op ADO.
Make-A-Wish Nederland
In zijn wekelijkse nieuwsbrief vertelt FC Groningen directeur Hans Nijland dat komende zaterdag de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Utrecht in het teken staat van Make-A-Wish Nederland. Doe Een Wens Stichting Nederland zal namelijk vanaf 1 januari 2012 Make-A-Wish Nederland gaan heten. Om dit onder de aandacht te brengen zal FC Groningen zaterdag in een speciaal wedstrijdshirt spelen met daarop op de voor- en achterkant de uiting van Make-A-Wish Nederland.
Sportquiz
Onlangs organiseerde Martini Sport & Business in Euroborg een sportquiz onder leiding van Youri Mulder. FC Groningen was ook met een team vertegenwoordigd met daarin Kees Kwakman, Maikel Kieftenbeld en Tim Sparv. Tijdens de quiz kwam FC Groningen TV een paar opvallende zaken te weten. Zo vertelt Mulder dat hij in 2003 bijna bij FC Groningen had gespeeld.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhalingen zijn om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op Eredivisie Live 2. Op woensdag wordt de uitzending herhaald om 08.45 uur en 13.25 uur op Eredivisie Live 1.
 
FC Groningen TV is ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en via YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg de aankondigingen en items van FC Groningen TV ook via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’