string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lovre vindt met Barnsley nieuwe club.

Vrijdag 28 mei 2010 om 10:32

Goran Lovre heeft een nieuwe club gevonden. De 28-jarige middenvelder, die de afgelopen vier jaar voor FC Groningen uitkwam, speelt het komende seizoen in Engeland. De Serviër heeft een tweejarig contract getekend bij Barnsley, dat in Engeland op het op één na hoogste niveau acteert.

Barnsley eindigde het afgelopen seizoen op plaats 18 in het Championship, waaraan 24 clubs meedoen. Voor Lovre komt een wens uit. Nadat bekend werd dat hij FC Groningen na vier seizoenen zou gaan verlaten, hoopte hij zijn carrière voort te kunnen zetten in het buitenland, bij voorkeur Engeland.
Championship
Eerder was Lovre al dicht bij een overgang naar West Bromwich Albion, dat achter kampioen Newcastle United middels een tweede plaats in het Championship promoveerde naar de Premier League. Om onduidelijke redenen ketste die transfer echter op het allerlaatste moment af. Dat was voor de voormalige aanvoerder van FC Groningen een enorme teleurstelling. Met Barnsley krijgt Lovre, die 149 officiële wedstrijden speelde voor de FC en daarin 28 keer scoorde, alsnog zijn gewenste buitenlandse overgang.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’