string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lovre: ‘Ongelooflijk!’.

Zondag 22 februari 2009 om 00:30

Verbijstering op de gezichten bij de FC-spelers. PSV ging met de winst aan de haal in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende. Het feit dat keeper Luciano een clubrecord vestigde en Goran Lovre een goede terugkeer in de basiself kende, was niet meer belangrijk.

“Ongelooflijk,” stamelde Lovre. “Ik sta hier met een heel slecht gevoel en eigenlijk is ongelooflijk het enige woord dat ik nu kan zeggen. Het is één moment waar het fout gaat, maar dit is ook voetbal.”

Honderd procent
Hoewel de nederlaag het eerste verlies in 2009 betekent, speelde het team geen onaardige wedstrijd vond ook Lovre. “We hebben goed compact gespeeld en een aantal goede kansen gecreëerd. Het team heeft heel hard gewerkt want dit was een belangrijke wedstrijd. Misschien is het veldspel van vandaag wel een pluspunt.” Over zijn eigen fysieke gesteldheid was Lovre duidelijk. “Ik heb veel problemen gehad met de knie, maar ik voel me nu gelukkig weer honderd procent fit.”

Record
Doelman Luciano hield 89 minuten de nul en dat betekende een nieuw clubrecord. Maarliefs 569 minuten werd Luciano niet gepasseerd. Het oude record van Roy Beukenkamp werd met 64 minuten gebroken. Blij was de sympathieke Braziliaan niet. “Het record heeft voor mij geen betekenis. Misschien komt dat later, maar nu na de nederlaag zegt het me niks. Ik ben er in de wedstrijd ook niet mee bezig geweest. Ik hoorde de fans wel, maar je concentreert je toch op de wedstrijd”

Video
De keeper vond de winst van de Eindhovenaren niet verdiend. “Ik denk dat 0-0 de juiste uitslag was geweest. Ik moet maar eens op de video terugzien wat er gebeurde bij het doelpunt. Weer in de laatste minuut gaat het mis.” Toch probeert de keeper snel vooruit te kijken. “We moeten hard blijven werken want er komen een aantal belangrijke wedstrijden aan waar we punten zullen moeten pakken.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’