Losse verkoop voor Ajax-beker begonnen voor (S)CC-houders

15 november 2012

Vrijdag 23 november om 9.00 uur is de voorverkoop begonnen voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen voor het bekerduel met Ajax van donderdag 20 december. Ook de verkoop voor de andere twee thuisduels voor de winterstop is inmiddels in volle gang.

De verkoop voor de komende drie thuiswedstrijden en de komende twee uitwedstrijden loopt via de bekende voorverkoopkanalen. FC Groningen – Heracles Almelo (zondag 2 december, 14.30 uur)
Vrije verkoop van kaarten vrijdag 16 november gestart via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten (vanaf 21 euro) te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. Ajax – FC Groningen (zaterdag 8 december, 20.45 uur)
Voorverkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen met vermelding ‘Lid SV’ op hun (S)CC. Prijs is 31 voor FanTour via internet en in Fanshop. Voorverkoop loopt tot en met donderdag 22 november. Vanaf vrijdag 23 november verkoop voor alle (S)CC-houders: BUS 33 euro en CAR 19 euro. FC Groningen – VVV-Venlo (zaterdag 15 december, 19.45 uur)
Verkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen vrijdag 16 november gestart. Twee kaarten per (S)CC van FC Groningen via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten (vanaf 21 euro) te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. Vrije verkoop vanaf vrijdag 16 november. FC Groningen – Ajax (donderdag 20 december, 20.00 uur)
Klik voor alle informatie op de onderstaande link. Voorverkoop (S)CC-houders van FC Groningen vanaf vrijdag 23 november om 9.00 uur tot en met donderdag 29 november. Vrije verkoop vanaf vrijdag 30 november.

Laatste nieuws