Losse verkoop van start voor jubileumduel met Utrecht

17 augustus 2021

Na de spectaculaire 1-2 zege op promovendus SC Cambuur in Leeuwarden, kijkt FC Groningen vol verwachting uit naar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Zaterdagavond, 21 augustus, speelt de Trots van het Noorden voor het eerst na bijna een jaar weer eens een competitieduel in eigen stadion met publiek. De thuiswedstrijd tegen FC Utrecht staat in het teken van het 50-jarig jubileum van de club. De losse kaartverkoop voor FC Groningen – FC Utrecht is inmiddels gestart. Aftrap van het jubileumduel is zaterdagavond om 21.00 uur. Mis deze speciale wedstrijd niet!

_MG_5034_0000_Venezia

Supporters kunnen eenvoudig een seizoenkaart kopen via tickets.fcgroningen.nl. De Trots van het Noorden startte vandaag – dinsdag 17 augustus – met losse kaartverkoop voor de jubileumwedstrijd tegen FC Utrecht. Dat is later dan normaal, vanwege het feit dat de club vakantiegangers of late beslissers eerst nog de mogelijkheid wilde bieden een seizoenkaart aan te schaffen, zodat zij verzekerd zijn van toegang.
 
2/3 bezetting
Momenteel mag de Trots van het Noorden vanwege overheidsmaatregelen werken met 2/3 stadionbezetting. Hierdoor kan de club logischerwijs minder tickets verkopen dan gebruikelijk en mede daarom is besloten later te beginnen met de losse verkoop.
 
Supporters die nu een seizoenkaart bestellen via tickets.fcgroningen.nl zijn binnen de huidige maatregelen zeker van een tribuneplaats voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht en de overige 16 thuiswedstrijden in de Eredivisie. Het seizoen dat FC Groningen een heel jaar lang haar 50-jarig jubileum viert en na lange tijd weer supporters mag ontvangen in het stadion belooft een bijzonder seizoen te worden.
 
Mochten er gedurende het komende seizoen corona-gerelateerde overheidsmaatregelen worden genomen waardoor stadionbezoek niet meer mogelijk is, dan geeft FC Groningen haar seizoenkaarthouders de mogelijkheid tot tegemoetkoming aan het einde van het seizoen 2021/2022.
 
Kaartverkoop
Bestel tickets via tickets.fcgroningen.nl

_MG_5034_0012_Venezia

Laatste nieuws