string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Linssen: ‘Zal er vannacht nog wel een paar keer aan denken’.

Donderdag 05 november 2015 om 22:47

Bryan Linssen kreeg aan de kant van FC Groningen de beste mogelijkheden om te scoren tegen Slovan Liberec. De aanvaller vond keeper Koubek echter telkens op zijn weg. Collega-aanvaller Danny Hoesen was zeer teleurgesteld over het resultaat tegen de Tsjechen.

Linssen kreeg zowel mogelijkheden om zijn ploeg op voorsprong te schieten als op de gelijkmaker in de slotfase van de wedstrijd. De aanvaller zag echter dat doelman Koubek telkens op de juiste plaats stond.
Kansjes
“Ik heb wel een paar kansjes gehad en niet één keer naast het doel geschoten,” aldus Linssen. “Maar drie keer staat die keeper goed en dat is heel zuur. Ik zal er vannacht nog wel een paar keer aan denken, maar kan er nu niks meer aan doen.”
Linssen baalde ontzettend van het verlies en daarmee de uitschakeling in de Europa League. “Het was uiteindelijk onnodig en we hebben niet laten zien wat we kunnen, dat is heel erg jammer. Voetballend zijn wij beter dan die gasten, maar fysiek zijn zij sterker. Dat zie je trouwens vaker in Europa.”
De aanvaller zag dat zijn team het in de tweede helft moeilijk kreeg. “We raakten niet aan het voetballen. Strijd hebben we zeker wel geleverd en we hebben geknokt, maar we waren in balbezit te slordig. Het besef van de uitschakeling is er zo direct na de wedstrijd nog niet echt, maar dat komt ook vannacht wel. Het komt hard aan. Ik zou bijna een ander woord willen gebruiken, maar laat ik het netjes houden; heel zuur.”
Teleurstellend
Spits Danny Hoesen deelde het gevoel van zijn collega-aanvaller. De spits was net op tijd hersteld van zijn hamstringblessure en stond in de basisopstelling van de Trots van het Noorden. “We hadden er veel van verwacht en dat kwam niet uit de verf, daardoor is de teleurstelling heel groot. Voorafgaand verwacht je van bepaalde wedstrijden heel veel, bijvoorbeeld van deze. Je hoopt dat er wat te halen valt en daarom is het heel teleurstellend.”

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard