string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Linssen, Mahi en Hagenauw in FC Groningen TV.

Vrijdag 04 december 2015 om 10:10

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met Mimoun Mahi die weer op het trainingsveld staat. Daarnaast wordt verzorger Henk Hagenauw vereeuwigd op het doek en kijkt Bryan Linssen vooruit naar de ontmoeting met Roda JC.

Op 25 oktober raakte topscorer Mimoun Mahi tegen NEC geblesseerd aan de hamstring van zijn linkerbeen. De afgelopen weken werkte Mahi hard aan het herstel en deze week sloot hij weer aan bij de eerste selectie. FCG TV sprak na de donderdagochtendtraining met een positieve en verwachtingsvolle Mahi.
FC Groningen heeft overal supporters. Zelfs in Ierland. Joshua Healy studeert sinds afgelopen zomer in Groningen en heeft een seizoenkaart van de FC nadat hij eind vorig seizoen onder de indruk raakte van de prestaties van de Trots van het Noorden. Healy bezocht afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag en FCG TV ving hem op.
Woensdagavond was Euroborg even het domein van kunstenaars. Voor het project Kunst en Sport: onbekende sterren op het doek werden drie ‘onbekende sterren’ van FC Groningen ieder door vijf kunstenaars vereeuwigd op het doek. FCG TV volgde verzorger Henk Hagenauw terwijl hij model stond voor de schilderijen. Ook beheerder van het spelershome Bonnie Kuipers en groundsman Jan van de Velden werden vastgelegd door de kunstenaars.
Zondag gaat FC Groningen in Kerkrade op bezoek bij Roda JC. Rasechte Limburger Bryan Linssen speelde voor alle BVO’s uit Limburg, behalve voor Roda JC. In FCG TV legt hij uit waarom niet. Daarnaast vertelt hij, net als Mimoun Mahi, wat hij van de wedstrijd van zondag verwacht.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur en 18.37 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’