Linssen, Davidson, Idrissi, Van Weert, Kids United in FCG TV

23 september 2016 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond gesprekken met Bryan Linssen en Jason Davidson die zaterdag gaan spelen tegen hun oude club Heracles Almelo. Daarnaast is er aandacht voor de brand die onder meer Kids United afgelopen zaterdag trof.

Zaterdagavond speelt FC Groningen om 18.30 uur thuis tegen Heracles Almelo. Heracles is de oude ploeg van Bryan Linssen en Jason Davidson. FCG TV sprak met beide, had het met Linssen over spelen op de nummer 10-positie en met Davidson over zijn eerste weken in Groningen.

FC Groningen had een mooie week met een 5-1 zege op FC Utrecht en een 4-0 overwinning op Capelle voor de beker. Oussama Idrissi en Tom van Weert speelden in beide duels een belangrijke rol met doelpunten en assists. Idrissi en Van Weert kijken in FCG TV terug op de bekerzege en vooruit naar de wedstrijd tegen Heracles.

Afgelopen zaterdag werd Sportpark Het Noorden getroffen door een brand die de onderkomens van Potetos, VVG en Kids United grotendeels in de as legde. Daarbij ging ook veel materiaal verloren. FCG TV sprak met Kids United-oprichter Onno Kukler en ging in op de mooie initiatieven die na de brand werden ontplooid zoals een collecte komende zaterdag rond FC Groningen - Heracles voor de getroffen verenigingen.

In FCG TV is ook een voorproefje te zien van de FOX Sports documentaire "Als je maar niet zoals Hans Nijland wordt" die komende zondagavond in première gaat op FOX Sports. Vorige week was Hans Nijland exact twintig jaar bij FC Groningen werkzaam als algemeen directeur. De documentaire kijkt terug op die periode met Nijland en laat diverse anderen over hem aan het woord zoals Ron Jans, Riemer van der Velde, Erik Mulder en Michael van Praag.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.25 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.05 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur en 15.50 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

De FOX Sports Doc "Als je maar niet zoals Hans Nijland wordt" gaat zondagavond 25 september om 21.00 uur in première op Fox Sports 1. De herhaling is maandag 26 september om 21.00 uur te zien op kanaal 5.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws