Line-up deelnemers brengen geluk.

Dinsdag 15 september 2015 om 10:04

Afgelopen zondag speelde FC Groningen de belangrijke thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Al binnen 20 minuten stond FC Groningen met 2-0 voor door goals van Danny Hoesen en Bryan Linssen.

De tegenpartij wist in de tweede helft één keer te scoren. Mimoun Mahi wist in de laatste tien minuten de voorsprong te vergroten naar 3-1. FC Groningen heeft door deze overwinning SC Heerenveen ingehaald op de ranglijst van de Eredivisie.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen 14 leden met een speler, scheids- of grensrechter het veld op. Dat waren: Jordi Djasmadi, Tim Medema, Jordi Jager, Sven Oenema, Tijmen Ketellapper, Sven Zwart, Thijs Amsing, Wesley Bierma, Massimo Nicolosi, Tim de Vos, Mats Kartoidjojo, Daan Eimers, Robey Sanders en Justin Verboekend.
In de rust werd er door 5 GWB-leden gestreden in de Gasunie Shoot-Out competitie: Eric Cruiming, Svenn Hamming, Rutger Kuil, Peter Renkema en Thomas Meijer.
Rutger Kuil wist de meeste punten te behalen en is door naar de volgende ronde.

Er zijn foto’s gemaakt van de wedstrijdactiviteiten. Deze zijn te bekijken en bestellen via www.oypo.nl/juniorclubfoto.