string(9) "claudebot"

Lindhout fluit thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Woensdag 28 augustus 2019 om 08:40

FC Groningen gaat aankomende zaterdag 31 augustus op zoek naar de eerste driepunter in eigen huis. Heracles Almelo is dan te gast in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Scheidsrechter bij die wedstrijd is Allard Lindhout. De arbiter fluit om 19.45 uur voor de aftrap.

Lindhout floot tot op heden tien wedstrijden van de Trots van het Noorden waarvan FC Groningen er drie winnend wist af te sluiten. Viermaal speelde de FC gelijk en drie keer werd er verloren. Het is zaterdag de vijfde keer dat Lindhout afreist naar het Hitachi Capital Mobility Stadion.
 
De laatste keer dat Lindhout in Groningen de fluit hanteerde was op 15 april 2018 toen met 2-1 werd gewonnen van Roda JC. Ritsu Doan en huidig Heracles Almelo-middenvelder Jesper Drost waren die dag de goalgetters.
 
De laatste drie wedstrijden onder leiding van Lindhout waren allen buitenshuis, waaronder het 0-0 gelijkspel van afgelopen seizoen op bezoek bij Fortuna Sittard. De eerste keer dat Lindhout een wedstrijd van FC Groningen floot was op 18 april 2015 toen de Trots van het Noorden met 4-1 won op bezoek bij Willem II.
 
De 31- jarige arbiter, die eerder deze maand twee keer Europees actief was als vierde official, wordt aanstaande zaterdag 31 augustus geassisteerd door Nicky Siebert en Sjoerd Nanninga. Laurens Gerrets is vierde official. De VAR Kevin Blom en assistent-VAR Frans Ozinga kijken mee vanuit Zeist. Het duel tussen FC Groningen en Heracles Almelo op zaterdag 31 augustus vangt aan om 19.45 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus