string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lindgren, Sparv en voorbeschouwing in FCG TV.

Vrijdag 25 januari 2013 om 10:28

FC Groningen TV bezoekt vanavond met Rasmus Lindgren en Tim Sparv de tentoonstelling Nordic Art in het Groninger Museum. Daarnaast is FCG TV bij een speciaal ontbijt in Lewenborg, in het kader van het project Scoren voor Gezondheid en is er een voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen NEC.

Het Groninger Museum staat tot en met 5 mei in het teken van de tentoonstelling Nordic Art. De tentoonstelling biedt een overzicht van 19e en 20e eeuwse Noord-Europese schilderkunst. Reden voor de Zweed Rasmus Lindgren en de Fin Tim Sparv om een bezoek te brengen aan het museum om te zien hoe er in die tijd in hun landen werd geschilderd.
Scholen in de wijken Lewenborg in Groningen en Spoorstraat-Kieldiep in Hoogezand volgen deze weken het project Scoren voor Gezondheid. Het project is gericht op het stimuleren van meer bewegen en gezonde voeding bij de kinderen op de basisschool. Elke week is er een thema en deze week is dat ontbijten. De Stichting FC Groningen in de Maatschappij bood donderdag samen met haar partners een gratis ontbijt aan voor kinderen en ouders in de wijk Lewenborg. FC Groningen TV sprak met Mick Duzink van FC Groningen in de Maatschappij en Hennie Mulder van het Centrum voor Jeugd en Gezin over het belang van een goed ontbijt.
Zondag om 16.30 uur speelt FC Groningen in Nijmegen tegen NEC. FC Groningen heeft geen slechte statistieken in Nijmegen. van de 30 wedstrijden werden er acht gewonnen en twaalf verloren. IN FCG TV is vanavond een voorbeschouwing op het duel tegen de Nijmegenaren te zien.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.50 uur te zien op EL 2. Zaterdag is de herhaling om 08.40 uur en 12.25 uur op EL1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’