string(9) "claudebot"

Lindgren, Sparv, Burnet, Zeefuik en Kieftenbeld in FCG TV.

Dinsdag 29 januari 2013 om 10:20

In FC Groningen TV is vanavond deel 2 te zien van het bezoek van Rasmus Lindgren en Tim Sparv aan de tentoonstelling Nordic Art in het Groninger Museum. Daarnaast is er aandacht voor het duel van afgelopen zondag tegen NEC en is er een samenvatting te zien van Jong Vitesse/AGOVV - Jong FC Groningen.

Vorige week vrijdag brachten Rasmus Lindgren en Tim Sparv in FCG TV een bezoek aan de tentoonstelling Nordic Art in het Groninger Museum. Nordic Art biedt een overzicht van 19e en 20e eeuwse Noord-Europese schilderkunst. Vanavond deel 2 van het bezoek waarin de Scandinaviërs besluiten tot een bijzondere uitdaging.
Zondag verloor FC Groningen in Nijmegen met 2-1 van NEC. Voor Lorenzo Burnet was het aan de ene kant een mooie middag omdat hij zijn tweede doelpunt in dienst van FC Groningen maakte. Maar aan de andere kant was het uiteindelijke resultaat natuurlijk teleurstellend. Samen met Burnet, Género Zeefuik en Maikel Kieftenbeld kijkt FCG TV terug waar het mis ging.
Jong FC Groningen boekte maandagavond een belangrijke zege op Jong Vitesse/AGOVV. Dankzij een eigen doelpunt van Jong Vitesse/AGOVV won de ploeg van trainer Dick Lukkien met 1-0 in Gelderland. In FCG TV is vanavond een samenvatting te zien van het duel tussen de Beloften van Vitesse/AGOVV en FC Groningen.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op EL 2 te zien om 18.55 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus