string(9) "claudebot"

Lezingen voor Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

Dinsdag 29 maart 2011 om 13:41

In de 324ste nieuwsbrief namens directie en management kijkt algemeen directeur Hans Nijland vooruit naar de vele activiteiten van komende week en naar de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo, komende zondag in Euroborg.

“Dezer dagen staan in het teken van interlandvoetbal. Ook FC Groningen levert door heel Europa heen de nodige internationals. Hun verrichtingen kunnen via deze website worden gevolgd. De trainers Pieter Huistra en Erwin van de Looi concentreren zich hier in Euroborg op de overige eerste selectiespelers, die zich voorbereiden op de spannende slotfase van de competitie, die voor ons zondag begint met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo in een volle Euroborg, een teken dat FC Groningen enorm leeft in Stad en Ommeland.”
Topkids Asser Boys
“Bij de wedstrijd van zondag zullen onder anderen spelers en begeleiders van de Topkids van Asser Boys te gast zijn. Deze ploeg uit de jeugdafdeling van het G-voetbal werd onlangs uitgeroepen tot gehandicaptensportploeg 2010 van Assen.”
“De populariteit van FC Groningen blijkt wellicht ook wel uit het aantal aanvragen en verzoeken dat wij krijgen voor lezingen, spreekbeurten en bijeenkomsten. Veel medewerkers van de club zijn door de week buiten kantooruren aanwezig om de club te representeren, veelal in ons verzorgingsgebied, maar soms ook daarbuiten.”
Stichting FC Groningen in de Maatschappij
“Zo zal ondergetekende komende vrijdagavond aanwezig zijn in Nieuwkoop – in het midden van het land in de buurt van Gouda – voor een lezing. Donderdagavond houd ik een lezing bij Flevo Boys in Emmeloord. Los van het feit dat wij vinden dat het goed is FC Groningen uit te dragen in den lande, storten de betrokken organisaties een vrijwillige bijdrage in de Stichting FC Groningen in de Maatschappij.”
“Een ieder van FC Groningen, die zich op vrije avonden of in het weekend inzet voor andere activiteiten, vraagt hiervoor een donatie voor onze stichting. Met de opbrengst hiervan kan FC Groningen de maatschappelijke activiteiten blijven ontplooien en de goede doelen die onder de Stichting FC Groningen in de Maatschappij vallen, financieel ondersteunen.”
Investeerders
“Vanavond (dinsdag – red.) hebben wij in de ABN AMRO Business Corner in Euroborg wederom een bijeenkomst met onze investeerders. Na ieder transferwindow brengen wij de obligatiehouders op de hoogte van de laatste stand van zaken bij de club.”
“Morgenavond (woensdag – red.) zal ondergetekende samen met volleybalcoach Ronald Zoodsma van Lycurgus en BV Veendam-trainer Joop Gall in Theater Café ’t Pierement in Sappemeer zitting nemen in een forum van v.v. HSC.”
Congres
“Afgelopen zaterdag heeft teamconsulent René Felen in Brussel tijdens een internationaal congres van de BFCpro – vergelijkbaar met de Nederlandse Coaches Betaald Voetbal – een lezing gegeven over teamontwikkeling. Naast sprekers van Liverpool, Bayern München en West Ham United was dus ook FC Groningen vertegenwoordigd.”
Aftrap project
“Zaterdagochtend is in Hoogezand-Sappemeer afgetrapt met een bijzonder project. Sinds kort zijn wij met wooncorporatie Lefier een unieke samenwerking aangegaan. Wij willen de komende jaren samen de kracht van sport benutten om de leefbaarheid en het welzijn van de bewoners van verschillende wijken in de gemeente te bevorderen. Zaterdag werd hiervoor het startsein gegeven door onder anderen burgemeester Mr. Y. van Mastrigt van de gemeente Hoogezand-Sappemeer en de heer H. van der Meer, directeur/bestuurder wooncorporatie Lefier. Namens FC Groningen waren onder anderen de eerste selectiespelers Shkodran Metaj, Tom Hiariej en Leandro Bacuna en trainer Erwin van de Looi vertegenwoordigd.”
Rolly-Side
“Vrijdagavond vierde de Rolly-Side van FC Groningen het vijfjarig bestaan. Het jubileumfeest in de ABN AMRO Business Corner van Euroborg werd druk bezocht. De viering van dit lustrum, waarbij ook FC Groningen vertegenwoordigd was, mag succesvol worden genoemd. Het bestuur van de Rolly-Side is uitgenodigd een wedstrijd van FC Groningen bij te wonen in een skybox.”
Clinic
“Morgenmiddag (woensdag – red.) is er vanaf 17.30 uur een C1000 clinic bij HS’88 in Hoogezand-Sappemeer. Hierbij zullen de eerste selectiespeler Petter Andersson en Norair Mamedov en Leonard Nienhuis van Jong FC Groningen aanwezig zijn.”
Zaalvoetbaltoernooi
“Donderdag aanstaande en op donderdag 14 april vindt voor de zesde keer het Hattrick’s Club Zaalvoetbaltoernooi plaats. Per avond zullen er 16 teams deelnemen. Onder het motto Voetbal, Zaken en Plezier organiseert onze Hattrick’s Trimclub dit toernooi. De wedstrijden worden, net als in voorgaande jaren, gespeeld in het Sportcentrum Leek, aanvang vanaf 19.00 uur.”
Noordlease
“Begin volgende week zal de eerste editie van een speciale krant van hoofdsponsor Noordlease op de deurmat vallen. De krant is geproduceerd in samenwerking met FC Groningen Media. Het is een uitgave met autonieuws, het nieuwe concept Privé Lease en een actueel autoaanbod van Autoborg, maar ook leuke leesverhalen. Bijvoorbeeld met Thomas Enevoldsen, die werd gevolgd bij een speciale autotest. De krant heeft een oplage van 300.000 exemplaren en zal in de provincie Groningen en deels in Drenthe en Friesland huis-aan-huis worden verspreid.”
Preventief
“Met de mededeling dat Wietze de Jong vrijdag start als onze nieuwe commercieel manager bij Preventief Veiligheidsdiensten, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus