Legt Nick den Hamer ook Franse club over de knie?

30 maart 2020

Nick den Hamer is inmiddels doorgestoten tot de laatste zestien van het grote FIFA 2020 toernooi #UltimateQuaranTeam. De esporter van FCC Groningen neemt het vanavond (maandag 30 maart) om 20.00 uur op tegen SCO Angers. De battle tegen de Fransen is live te volgen op het Twitchkanaal van Den Hamer.

finales2

Den Hamer bereikte met FC Groningen de achtste finales van het wereldwijde toernooi, opgezet door de Engelse voetbalclub Leyton Orient via verschillende topresultaten. Achtereenvolgens werden eDivisiekampioen PEC Zwolle, het Engelse Sheffield Wednesday en Vitesse verslagen.
 
In het duel met de Arnhemse esporter nam Den Hamer revanche voor voormalig FC-verdediger Hans Hateboer. De Oranje-international speelde namens zijn Italiaanse club Atalanta Bergamo mee in het toernooi en verloor eerder van Vitesse. Nick pakte in een spannende partij met 3-2 de overwinning.
 
Angers is een Franse club die uitkomt in de Ligue 1. De esporter van de Franse club, bekend onder de naam Sneaky-FIFA, speelde eerder dit seizoen sterk in de eLigue 1 en is een van de beste FIFA 2020 spelers in Frankrijk. Angers haalde de achtste finales van het #UltimateQuaranTeam door onder meer het Australische Melborne Victory en het Ierse Waterford FC te verslaan.
 
Het belooft een spektakel te worden tussen twee grote spelers die nog in het toernooi zitten. De battle tussen Nick en zijn Franse opponent is vanavond vanaf 20.00 uur te volgen via www.twitch.tv/nickdenhamer

esports angers

Laatste nieuws