string(9) "claudebot"

Larsen, Rusnak, Hateboer en Kieftenbeld in FC Groningen TV.

Vrijdag 13 november 2015 om 09:28

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met verdediger Kasper Larsen. Daarnaast kijken Albert Rusnak en Hans Hateboer vooruit naar de interland Jong Slowakije - Jong Oranje, heeft Maikel Kieftenbeld een verrassing voor Kids United en laat Martijn van der Laan weten hoe het gaat bij SC Cambuur.

Komende dinsdag staan Albert Rusnak en Hans Hateboer tegenover elkaar als Jong Oranje voor de EK-kwalificatie op bezoek gaat bij Jong Slowakije. Vorige maand won Jong Slowakije in Nijmegen met 3-1 en dus gaat Jong Oranje volgende week op zoek naar revanche. Rusnak en Hateboer kijken beide uit naar de belangrijke confrontatie.
Kasper Larsen is alweer drie maanden in Groningen. Medio augustus werd hij tijdens een persontbijt in Euroborg gepresenteerd als nieuwe centrale verdediger. Sinds de uitwedstrijd tegen Slovan Liberec maakt Larsen deel uit van de basiself van trainer Erwin van de Looi en dus is het een logische conclusie dat de Deen zich snel heeft aangepast. Hij laat in FCG TV zelfs horen dat hij al wat Nederlands spreekt.
Afgelopen zaterdag vierde Kids United haar 12,5-jarig jubileum in Euroborg. De leden van de club voor kinderen met een beperking maakten er een groot feest van en kregen een speciale videoboodschap van oud-FC Groningen speler Maikel Kieftenbeld. Hij feliciteerde Kids United daarin niet alleen, maar had ook nog een grote verrassing.
Dit seizoen wordt Martijn van der Laan verhuurd aan SC Cambuur. Afgelopen zondag speelde hij tegen zijn huidige werkgever en sprak hij na afloop met FCG TV om te vertellen hoe het hem vergaat in Leeuwarden.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.00 uur herhaald op kanaal 5, om 22.45 uur op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur en 20.00 uur op kanaal 1.
De Fox Sports Doc ‘Langs de rand van de afgrond’ over de totstandkoming van stadion Euroborg is zaterdag om 15.30 uur te zien op Fox Sports kanaal 3 en zondag om 14.30 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus