string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Laatste tientallen kaarten voor een volle Euroborg.

Donderdag 07 februari 2013 om 14:53

Het ziet ernaar uit dat Euroborg zaterdagavond weer eens vol zal zijn. Diverse acties zijn erop gericht in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (aanvang: 19.45 uur) een goed gevolg te geven aan de uitzege bij AZ.

Door middel van allerlei acties wil FC Groningen tegen RKC Waalwijk graag weer spelen voor een vol en sfeervol stadion. Mede door de weersomstandigheden waren er de afgelopen thuisduels veel lege plekken in het stadion te zien. Zaterdag zal dat naar verwachting anders zijn. Er zijn op diverse manieren al honderden kaarten in de markt gezet op alle vier tribunes. In de losse verkoop zijn – zonder beperking – nog slechts enkele tientallen kaarten beschikbaar. Deze zijn via de optie ‘Kaartverkoop’ op deze website te bestellen.
Seizoenkaarthouders
FC Groningen roept ook de trouwe seizoenkaarthouders op zaterdagavond massaal aanwezig te zijn bij de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Na de uitzege op AZ staat er opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma in de strijd om de play-offtickets voor de Europa League. Om tot de derde thuiszege van dit Eredivisieseizoen te komen, kan de ploeg de steun van zoveel mogelijk fans goed gebruiken. Vlak voor de aftrap zal er voor enkele tientallen gelukkigen een verrassing zijn. Kom dus op tijd en neem tijdig plek op de tribune!
Bezoekje
Na afloop van de wedstrijd zal de directie van FC Groningen een bezoek brengen aan het Supportershome van de Supportersvereniging FC Groningen. Na het vruchtbare en constructieve gesprek van afgelopen dinsdagavond met het bestuur van die vereniging zal de directie op informele wijze beschikbaar zijn voor vragen van de aanwezige supporters.
APV
Vanaf de komende zaterdag zal rond het stadion door de politie verscherpt worden toegezien op het bezit van alcoholhoudende dranken. Het meenemen van alcohol buiten de poorten of deuren van Euroborg is namelijk strafbaar, aangezien daar de openbare weg begint. Het personeel van FC Groningen zal voor het verlaten van de poorten bezoekers waarschuwen dat het meenemen van alcohol houdende dranken niet is toegestaan. Buiten het stadion zal de politie bij overtredingen handhavend optreden in het kader van de Algemene Politie Verordening.
Tot slot wijzen wij supporters via onderstaande link graag op de mogelijkheid via de Pendelbusdienst naar Euroborg te komen:

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard