string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Laatste seizoensuitgave FC Groningen Journaal online.

Donderdag 06 juni 2013 om 10:15

De zesde en laatste editie van het FC Groningen Journaal van het seizoen 2012/2013 is van de drukpers gerold. Het huisorgaan van de Trots van het Noorden, dat zes keer per seizoen verschijnt, is sinds afgelopen weekeinde huis-aan-huis verspreid in de stad Groningen en de gemeenten Haren en Ameland. Via de link hieronder is de digitale versie op deze website te lezen.

Mensen bij wie de krant niet wordt bezorgd of zij die een sticker op de brievenbus hebben, die aangeeft dat huis-aan-huis kranten niet gewenst zijn, maar die toch geïnteresseerd zijn in de uitgave van FC Groningen, kunnen dankzij een speciale service – uitgevoerd door sponsorrelatie DigiBrochure uit Vlagtwedde – op deze website digitaal de krant lezen. Een papieren exemplaar is op te halen bij de Supportersbalie in Euroborg.
Interviews
In de zesde en laatste uitgave van het FC Groningen Journaal van dit seizoen is er met name aandacht voor de mensen die afscheid hebben genomen bij FC Groningen. Zo zijn er interviews te lezen met scheidend hoofdtrainer Robert Maaskant en vertrekkend aanvoerder Kees Kwakman. Tevens is er een mooie spreadpagina gewijd aan de afscheidsreceptie van Ed Zijp, die per 1 juli zal terugtreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Groningen.
Spelers
Daarnaast zijn er interviews en reportage te lezen met onder anderen Essent Speler van het Jaar Virgil van Dijk, clubtopscorer Michael de Leeuw en de dit jaar zich stormachtig ontwikkelende Timo Letschert, met wie wordt meegekeken tijdens één van zijn rijlessen die hij volgt.
Klik op de link onder dit bericht om de volledige inhoud van de krant digitaal te lezen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’