Laatste editie van FC Journaal nu ook online

7 juni 2018

De laatste editie van het FC Groningen Journaal van het seizoen 2018/2019 is verschenen. In deze uitgave staan interviews met onder anderen de vertrekkende trainers Ernest Faber en Marcel Groninger, aanvoerder Sergio Padt en publiekslieveling Deyovaisio Zeefuik. Tevens is er in de huiskrant aandacht voor Payt Speler van het Jaar Ritsu Doan en de nieuwe hoofdtrainer Danny Buijs.

Daarnaast is er aandacht voor de opleiding van FC Groningen, het jubilerende amateurconvenant-lid VV Eenrum, middenvelder Ajdin Hrustic, freestyler Tom Vegter, teammanager Edwin Bolt, Jong FC-middenvelder Gerald Postma en natuurlijk de vaste rubrieken zoals de FC Groningen Junior Club, Stichting FC Groningen in de Maatschappij, Supporter aan het woord, Hoe is het met... en Meningen over.

KLIK HIER OM HET FC JOURNAAL ONLINE TE LEZEN

Oplage
Het FC Groningen Journaal wordt huis aan huis verspreid in de stad Groningen en de gemeenten Ten Boer en Haren. Daarnaast verschijnen er edities in de gemeenten Assen, Oldambt, Bellingwedde, Pekela, Midden-Groningen, Midden-Drenthe, Westerveld, Borger, Noordenveld, Leek, Tynaarlo, Aa & Hunze, Zuidhorn, Winsum, Bedum, De Marne, Grootegast, Eemsmond, Loppersum, Delfzijl, Appingedam, Stadkanaal en Vlagtwedde. De totale oplage van de krant is 305.150 exemplaren.

Laatste nieuws