string(9) "claudebot"

Laatste dag verkoop voor FanTour naar Alkmaar; verkoop Groningen-AZ.

Maandag 12 mei 2014 om 11:04

Seizoen- en clubcardhouders van FC Groningen kunnen sinds dinsdag 13 mei (extra) kaarten kopen voor aanstaande zondag 18 mei. Dan speelt de FC in Euroborg om 16.30 uur de beslissende wedstrijd tegen AZ in de finale van de play-offs om deelname aan de Europa League.

De prijs voor een kaart van zondag is 15 euro. Kaarten kunnen worden aangeschaft in de FanCorner, bij Primera/TicketBox en uiteraard ook via deze website. (Seizoen)ClubCardhouders die hun eigen plek al hebben gereserveerd, kunnen nog drie kaarten extra kopen. Overige (S)CC-houders van FC Groningen kunnen vier tickets aanschaffen voor de wedstrijd.
Kaarten voor FanTour van donderdag
(Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen kunnen nog tot en met woensdagavond 14 mei om 23.59 uur omwisselbiljetten bestellen voor de FanTour van aanstaande donderdag naar Alkmaar. Woensdagochtend waren nog 99 van de in totaal 750 tickets beschikbaar. Voor het bezoeken van een uitwedstrijd is het noodzakelijk een (Seizoen)ClubCard op eigen naam te hebben. Bestellen is mogelijk via deze website (tot 23.59 uur) of in de FanCorner (tot 17.30 uur).

FC Groningen speelt donderdag 15 mei om 20.45 uur de uitwedstrijd tegen AZ in de play-offs. De prijs voor ticket en busreis is 25 euro. De instroom bij Euroborg is donderdagmiddag vanaf 17.00 uur. Meenemen van het omwisselbiljet, de (Seizoen)ClubCard op eigen naam en geldige legitimatie is daarbij verplicht.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’