string(9) "claudebot"

LAATSTE DAG: Handel reservering seizoenkaart vandaag af!

Dinsdag 12 mei 2015 om 14:41

Supporters die de huidige seizoenkaart willen verlengen of een reservering willen afronden, hebben daarvoor tot en met uiterlijk maandag 18 mei de tijd.

Seizoenkaarthouders die een plek willen overdragen aan een andere supporter, kunnen dat per omgaande doen op de website www.fcgroningenseizoenkaart.nl. Maak de aanvraag per omgaande in orde om eventuele vragen of onduidelijkheden nog tijdig in behandeling te kunnen nemen.
Gegevens controleren
Zorg in alle gevallen dat de persoonlijke informatie bij de verlenging of aanvraag goed is ingevuld. Zo kan FC Groningen een ieder tijdig informeren over de verkoop van bijvoorbeeld de Europese thuiswedstrijden.

Pas ongewijzigde verlengde plek blijft geldig
Seizoenkaarthouders die hun plek van 2014/2015 ongewijzigd hebben verlengd voor 2015/2016, dienen hun oude pas te bewaren en komend seizoen opnieuw te gebruiken. Deze pas blijft in dat geval namelijk geldig voor het nieuwe seizoen.
Vanaf 109 euro
De regeling voor leden van Junior Club/GWB – 10 euro-kaarten in de voorverkoop voor iedere thuiswedstrijd – wordt afgeschaft. Wel geldt dat jeugd geboren vanaf 1 januari 2000 overal in het stadion aanspraak kan maken op 100 euro korting op de prijs van een seizoenkaart voor volwassenen.
Families met kinderen in deze leeftijd adviseren we te kiezen voor de Koeman Tribune. Daar zijn momenteel nog voldoende plekken (naast elkaar) beschikbaar vanaf 109 euro voor jeugd. Dat komt neer op 6,40 euro per competitiewedstrijd. Op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn de kaarten in de vakken B t/m G, BZ t/m GZ en BB t/m GG uitverkocht. Wel zijn er nog kaarten in vak AA.
Nieuwe plek
Supporters die een nieuwe plek in het stadion willen reserveren en/of bekijken, zijn van harte welkom tijdens de openingsuren van de FanCorner, maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor vragen kunt u bij voorkeur per e-mail terecht op supporterszaken@fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus