string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kwartet in voorselecties.

Donderdag 07 mei 2009 om 16:02

Pepijn Kluin, Mart Dijkstra en Leonardo Nienhuis behoren tot de voorselecties van het Nederlands Elftal onder-19, dat zich begin juni hoopt te plaatsen voor het EK. Tom Hiariej zit bij de voorselectie voor het Nederlands Beloften Elftal dat meedoet aan het toernooi in Toulon.

KNVB-coach Wim van Zwam heeft de voorlopige selectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar. Dit nationale team voor spelers geboren op of na 1 januari 1990 komt in Slovenië in actie tijdens de tweede ronde van het EK-kwalificatietoernooi (de zogenaamde eliteronde)  van 1 tot en met 10 juni. Namens FC Groningen behoren middenvelder Mart Dijkstra, aanvaller Pepijn Kluin en doelman Leonard Nienhuis tot de voorlopige selectie van 37 spelers. Op 18 mei wordt de definitieve selectie duidelijk.

Tom Hiariej is door bondscoach Hans Schrijver opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Beloftenelftal voor het 37e festival “Espoirs” (8-landen toernooi) in Toulon van 1 t/m 13 juni 2009. Die bestaat voorlopig uit 33 spelers. Op 20 mei wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’