string(9) "claudebot"

Kwakman: ‘Pech’.

Zondag 23 december 2012 om 17:40

Aanvoerder Kees Kwakman stond na afloop van het duel met Feyenoord teleurgesteld voor de camera van Eredivisie Live. Volgens de verdediger had zijn ploeg meer verdiend. Verdedigend stond het volgens Kwakman aardig bij FC Groningen.

“We hadden zuiverder moeten zijn in het balbezit, er lagen zoveel mogelijkheden,” aldus Kwakman. De Volendammer was wel tevreden over het verdedigende werk van zijn ploeg. “We hebben weinig weggegeven en het stond aardig. We krijgen twee vervelende doelpunten tegen. De eerste uit een dood spelmoment, daar hebben we er dit seizoen heel weinig van tegen gehad. De tweede goal komt via de kluts. Dat valt niet te verdedigen.”
De aanvoerder kon zich dan ook niet vinden in de 2-1 nederlaag in Rotterdam. “Een gelijkspel was zeker verdiend geweest. Vlak na ons doelpunt krijgen we nog dé kans op de voorsprong. De Leeuw maaide helaas over de bal heen. Als we die hadden gemaakt, hadden we gewonnen. Ik vond dat we op dat moment ook beter voetbalden en had niet het idee dat ze nog een doelpunt zouden maken.  Het moest uit zo`n vervelend moment komen, pech.”
Michael de Leeuw baalde na afloop flink van zijn gemiste kans. “Als ik die maak, dan kunnen we gewoon winnen. In die fase speelden we goed en uit zo`n goede aanval moet je het team gewoon belonen. Ik wil de bal binnentikken, maar mis volledig. Wat er gebeurde weet ik eigenlijk niet eens, het ging zo snel, maar zo`n bal moet er gewoon in.”

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

22 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus