KVM de Podcast over het evenement FC Groningen

10 februari 2021

De beleidspijler ‘Het mooiste evenement’ staat centraal in de laatste van vier speciale afleveringen van de supporterspodcast Kon Veel Minder de Podcast. De hosts Maarten Siepel en Thijs Faber gaan in deze podcast in gesprek met hoofd wedstrijdorganisatie Desiree Alt en supporterscoördinator Matthias Mulder van FC Groningen.

Een voetbalwedstrijd bezoeken moet een dagje uit worden. FC Groningen streeft ernaar supporters en sponsorrelaties zich meer dan welkom en prettig te laten voelen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. FC Groningen bezoeken betekent voor heel veel mensen veel meer dan alleen twee keer drie kwartier naar een potje voetbal kijken.

20210209PODCAST2KONMINDERDEPODCAST006

Beleidspijler
FC Groningen beschrijft in haar beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’ dat de club het mooiste evenement van Noord-Nederland wil organiseren. Deze pijler in het beleidsplan staat centraal in de laatste van vier speciale afleveringen van Kon Veel Minder de Podcast. Aan het woord komen Matthias Mulder, supporterscoördinator van de club, en Desiree Alt, die naast coördinator marketing & events ook hoofd wedstijdorganisatie is bij FC Groningen.
 
In een podcast van liefst 80 minuten komen vele suppotersvragen langs en krijgt de luisteraar een inkijkje in hoe de club haar evenement wil verbeteren en beter wil laten aansluiten bij de supporters. De podcast is hier te beluisteren.

20210209PODCAST2KONMINDERDEPODCAST004

Beleidsplan ‘Samen naar de Grote Markt’
Het gehele beleidsplan van FC Groningen 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’ is te lezen en te downloaden via deze website.

Laatste nieuws