string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kroegentocht in FC Groningen TV.

Woensdag 16 maart 2011 om 10:06

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt op een bijzondere manier teruggeblikt op de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De camera was namelijk te gast in een aantal cafés in de binnenstad van Groningen.

FC Groningen TV begint vandaag (woensdag) om 18.45 uur. In deze uitzending is er tevens aandacht voor Koen van de Laak, die de World Cup-finale schaatsen in Heerenveen bezocht en wordt vooruitgeblikt op het FC Groningen Voetbalkamp 2011.
Kroegentocht
Hoe werd FC Utrecht – FC Groningen beleefd in de kroegen van Groningen? FC Groningen TV peilde de stemming in Café De Kachel, Café Flip en Café De Keyzer.
Koen van de Laak bracht onlangs een bezoek aan de World Cup-finale schaatsen in het Heerenveense Thialf. Hij had daar een ontmoeting met twee Groningers: Gerard Kemkers, coach van de TVM-ploeg, en oud-wereldkampioene Renate Groenewold.
Voetbalkamp
Ook wordt vooruitgeblikt op het FC Groningen Voetbalkamp 2011 dat van 25 t/m 29 juli en 2 t/m 5 augustus voor de tweede keer wordt georganiseerd op het terrein van VV Gomos te Norg.
 
Te zien
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.50 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.40 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur. NAC Breda – FC Groningen wordt zaterdagavond uitgezonden op Eredivisie Live 1.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’