string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kostic meldt zich af met enkelblessure voor Jong Servië.

Maandag 11 november 2013 om 14:38

Filip Kostic heeft zich bij de Servische voetbalbond afgemeld voor de twee interlands die hij met Jong Servië zou spelen. De vleugelspeler van FC Groningen heeft een enkelblessure overgehouden aan de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Heracles, afgelopen zaterdag in Almelo.

Jong Servië speelt in deze interlandperiode twee EK-kwalificatieduels. Vrijdag treffen de Serviërs in eigen huis België Onder-21 en volgende week dinsdag treedt het opnieuw thuis aan en dan is Jong Italië de tegenstander. Kostic heeft zich voor beide wedstrijden moeten afmelden. De maker van twee doelpunten in het duel met Heracles raakte afgelopen zaterdag in de slotfase van de wedstrijd geblesseerd aan de enkel. Hij wordt de komende dagen in Groningen behandeld aan zijn blessure en kan verder tot rust komen in het aanstaande vrije weekend dat spelers en staf van FC Groningen hebben.
PEC Zwolle
FC Groningen hervat de competitie op zondag 24 november met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Dit duel in Euroborg begint om 14.30 uur en de vrije kaartverkoop voor deze wedstrijd tegen de ploeg van voormalig FC-trainer Ron Jans is in volle gang. Kaarten zijn onder meer aan te schaffen via deze website.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’