Kostic geselecteerd voor Jong Servië

22 mei 2013

Filip Kostic zal donderdagavond niet in actie komen tijdens het laatste optreden van FC Groningen dit seizoen tegen HS’88. De vleugelaanvaller is namelijk geselecteerd voor twee oefenduels van Jong Servië. Kostic reist vandaag (woensdag) al richting Belgrado en mist hierdoor het oefenduel van morgenavond in Hoogezand, aftrap 19.00 uur.

Jong Servië oefent op dinsdag 4 juni in en tegen Bosnië Herzegovina en drie dagen later, op vrijdag 7 juni, in en tegen Griekenland. Kostic stond afgelopen zondag tijdens de return van de play-offwedstrijd tegen FC Twente voor het eerst sinds zijn komst naar Euroborg in de basis bij een officiële wedstrijd van FC Groningen. Tot dan toe moest de 20-jarige nieuwkomer het dit seizoen doen met zes invalbeurten. Kostic had zondag in Enschede een belangrijk aandeel in het tweede doelpunt van FC Groningen, gescoord door Andraz Kirm. Afwezig
In Hoogezand zullen donderdagavond naast Kostic ook Marco Bizot, Andraz Kirm en Tim Sparv afwezig zijn. De keeper van FC Groningen maakt zijn opwachting in de selectie van Jong Oranje, dat gaat deelnemen aan het EK in Israël. Kirm en Sparv wachten nog interlandverplichtingen met respectievelijk Slovenië en Finland. Voor het viertal zitten de verplichtingen bij FC Groningen er voor dit seizoen op. Sparv is definitief vertrokken uit Groningen. Het is nog niet bekend waar de Fin zijn carrière gaat vervolgen.

Laatste nieuws