string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kostic en Tadic exclusief in FCG TV.

Dinsdag 10 april 2012 om 15:30

In FC Groningen TV maken we vanavond kennis met Filip Kostic. De negentienjarige Serviër tekent vanmiddag een contract bij FC Groningen en inspecteerde vanochtend alvast het veld van Euroborg. Kijk vanavond om 18.00 uur naar Eredivisie Live 2. Herhalingen zijn te zien om 20.00 uur en 22.00 uur.

In gezelschap van zijn zaakwaarnemer Zoran Pavlovic laat hij weten dat hij maandag algemeen directeur Hans Nijland voor volgend seizoen al vijftien doelpunten heeft beloofd. De nieuwe linksbuiten kreeg vanochtend het shirt van FC Groningen met nummer 11 uitgereikt uit handen van zijn landgenoot Dusan Tadic. Kostic moet bij de FC de opvolger worden van Tadic die vanaf volgend seizoen uitkomt voor FC Twente.
Dusan Tadic laat vanavond in FCG TV weten waarom hij de overstap maakt naar Enschede. Nu bekend is dat hij volgend seizoen bij FC Twente voetbalt, wil hij dit seizoen bij FC Groningen waardig afsluiten. In FC Groningen TV legt hij vanavond uit waarom hij de overstap naar FC Twente maakt.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. De herhaling is te zien op Eredivisie Live 2 om 20.00 uur en 22.00 uur. Woensdag wordt FC Groningen TV om 07.55 uur en 12.30 uur herhaald op EL 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’