string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kostic, Botteghin, Zivkovic en Raveneau in FCG TV.

Dinsdag 05 november 2013 om 13:14

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op het 3-3 gelijke spel met Essent Man of the Match Filip Kostic, Eric Botteghin en Richairo Zivkovic. Daarnaast ontvangt de supportersvereniging van de FC een gesigneerd Aston Villa-shirt van Leandro Bacuna en vertelt Beloftentrainer Paul Raveneau hoe hij zijn ploeg bezig houdt na twee afgelastingen in een week.

Afgelopen zondag eindigde het duel tussen FC Groningen en Roda JC in een 3-3 gelijkspel. FCG TV blikt terug op het duel met doelpuntenmaker Eric Botteghin, Richairo Zivkovic die zijn debuut in de basis maakte en Essent Man of the Match Filip Kostic.
Na het duel tegen Roda JC ontving de Supportersvereniging FC Groningen een fraai kado uit handen van FC Groningen-directeur Hans Nijland. Nijland was onlangs in Birmingham op uitnodiging van de directie van Aston Villa en kreeg daar van Leandro Bacuna een gesigneerd Aston Villa-shirt. Deze heeft nu een mooie plek gekregen in het Supportershome van de vereniging.
Gistermiddag, vlak voor vertrek naar Papendal, kregen de beloften van de FC Groningen te horen dat het duel tegen Jong Vitesse was afgelast. Vorige week ging het duel tegen ADO Den Haag ook al niet door. Dus moet Beloftentrainer Paul Raveneau zien hoe hij zijn spelers scherp houdt in een periode zonder wedstrijden. FCG TV ging dinsdagochtend kijken hoe hij dat doet.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.40 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Woensdag is FCG TV te zien om 13.10 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site:http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube:www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard