string(9) "claudebot"

Kostic, Bizot, Kappelhof, C1 in FCG TV.

Dinsdag 15 april 2014 om 10:23

FC Groningen TV blikt vandaag terug op de 2-1 zege tegen NAC met Essent Man of the Match Filip Kostic. Daarnaast is het vervolg te zien van het speciale bezoek van de selectie aan het Groninger Museum en is er een samenvatting van FC Groningen C1 - AFC C1.

Afgelopen vrijdag won FC Groningen met 2-1 van NAC Breda dankzij een doelpunt in blessuretijd van Filip Kostic. De matchwinner werd daarna door de supporters meteen uitgeroepen tot Man of the Match. Na afloop was even onduidelijk hoe vaak hij dit seizoen al was uitgeroepen tot de beste speler van het veld. Het blijkt de vierde keer te zijn. Kostic heeft nu zo’n voorsprong dat het al zeker is dat hij Speler van het Jaar is. En dat betekent dat hij een belofte die hij in FCG TV doet zal moeten nakomen.
Vorige keer was in FCG TV te zien dat de selectie van FC Groningen onlangs een bezoek bracht aan het Groninger Museum met een speciale opdracht: elkaar portretteren. Deze keer is te zien hoe de portretten van Marco Bizot, Lorenzo Burnet, Rasmus Lindgren, Henk Bos, Tom Hiariej, Johan Kappelhof en Género Zeefuik tot stand zijn gekomen. De portretten zijn te zien in Euroborg en worden vanaf 10 mei geveild via onlineveilingmeester.nl. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland.
FC Groningen C1 speelt ook volgende seizoen in de Eerste Divisie A. Dankzij een spectaculaire 5-4 overwinning zaterdag op AFC, en verlies van concurrent Almere City C1, speelt de ploeg van trainer Hugo Velame ook volgend seizoen in dezelfde klasse. In FCG TV is een samenvatting te zien van het doelpuntenfestijn met reacties van Luka Prljic, Martijn van Maastrigt en Jairzinho Leirissa.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.35 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.50 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV om 14.10 uur te zien op kanaal 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus