string(9) "claudebot"

Koreaan, oud-FC’er en Takje Toernooi in FCG TV.

Woensdag 17 maart 2010 om 13:28

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van FC Groningen TV op Eredivisie Live. Daarin onder meer aandacht voor testspeler Lee Hak-Min. De uitzending begint om 18.25 uur.

Om te beginnen is er uiteraard aandacht voor de wedstrijd van het afgelopen weekend, bij NAC Breda. Dat duel werd met 3-0 gewonnen. Bij de tegenstander speelde een oud FC’er: Kurt Elshot. FC Groningen TV stelde hem enkele vragen.
Afgelopen zondag was er het Takje Toernooi, een toernooi waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Vereniging Spierziekten Nederland. De Grun Ladies werden afgelopen zondag speciaal gevolgd. Hierover is een reportage te zien.
Dan is er deze week een Zuid-Koreaan op proef bij FC Groningen, de 19-jarige Lee Hak-Min. Hij trainde dinsdagmiddag voor het eerst mee met Jong FC Groningen en werd ook ondervraagd. Het interview is in deze aflevering te zien.
Tenslotte is er natuurlijk aandacht voor het historisch overzicht van de wedstrijden tussen FC Groningen en Roda JC. De komende editie zal plaatsvinden op een gloednieuwe grasmat. Daarover werden de meningen gepeild.
YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvEn daarnaast: www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 17 maart uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 18 maart herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur. En daarnaast zaterdag 20 maart om 11.50 uur. Zondag 21 maart om 13.35 uur volgt nog een herhaling op Eredivisie Live 2. De wedstrijd FC Groningen-Roda JC wordt vervolgens ook op Eredivisie Live 2 uitgezonden.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus