string(9) "claudebot"

Kopers kaart bekerfinale ontvangen schrijven.

Zondag 12 april 2015 om 12:03

Supporters, die een kaart voor de bekerfinale van FC Groningen kopen, krijgen daarbij een informatieschrijven. In dit schrijven staan allerlei praktische zaken rondom het vervoer van en naar Rotterdam en enkele ‘spelregels’, die vooraf en op de wedstrijddag op zondag 3 mei gelden.

FC Groningen wordt via diverse kanalen overstelpt met (persoonlijke) vragen van supporters over de bekerfinale in Rotterdam op zondag 3 mei tegen PEC Zwolle. De club begrijpt dat de bekerfinale enorm leeft onder de achterban en stelt het ook zeer op prijs als mensen met hun vragen en/of opmerkingen rechtstreeks en persoonlijk contact met FC Groningen opnemen. Het tekent de grote betrokkenheid van de supporters en het enorme enthousiasme rondom aanstaande bekerfinale.
Opstapplaatsen
Doorgaans beantwoordt FC Groningen daar waar mogelijk alle berichten, zowel per e-mail als via sociale media, zo goed en zo snel mogelijk. Gezien de grote hoeveelheid vragen en/of opmerkingen, dat nu op de club afkomt, zijn wij op dit moment echter niet in staat hierop individueel en tot in detail te antwoorden.
Voor seizoenkaarthouders start dinsdag 14 april aanstaande de kaartverkoop voor de bekerfinale. Zoals reeds gecommuniceerd zal FC Groningen voor wat betreft het georganiseerder vervoer per bus gaan werken met diverse opstapplaatsen in Stad en Ommeland. Uiterlijk morgen, maandag 13 april, zullen wij informatie over deze opstapplaatsen verstrekken.
Geduld en afwachten
FC Groningen verzoekt supporters, die mee gaan of willen naar De Kuip, verdere en nadere berichtgeving rondom de bekerfinale af te wachten. Heel veel vragen, die (nog) leven onder de supporters, zullen naar onze verwachting de komende periode worden beantwoord.
FC Groningen neemt zoveel mogelijk vragen en/of opmerkingen daar waar mogelijk mee in toekomstige berichtgeving. Houd hiervoor de berichtgeving via de officiële communicatiekanalen van FC Groningen nadrukkelijk in de gaten en raadpleeg deze regelmatig.
Communicatiekanalen
Alle berichten over de bekerfinale 2015 worden gearchiveerd en zijn chronologisch terug te vinden en te lezen via een speciale webpagina: www.fcgroningen.nl/bekerfinale
Hierop zullen ook de antwoorden  op de meest gestelde vragen terug te lezen zijn.
Volg FC Groningen ook via Facebook, www.facebook.com/fcgroningen en Twitter. www.twitter.com/fcgroningen

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus