string(9) "claudebot"

Koop nu kaarten voor de komende wedstrijden!!

Maandag 25 januari 2010 om 16:37

Heel soms is het mogelijk voor Junior Club en Green White Bengels leden om kaarten te kopen voor bepaalde wedstrijden via de Junior Club. Op dit moment zijn er voor 2 wedstrijden nog een aantal kaarten in de verkoop.

Algemene voorwaarden kaartverkoop via Junior Club / Green White Bengels
Op = op, wees er dus snel bij. Als er meer aanvragen zijn dan kaarten dan worden de aanvragen op volgorde van binnenkomst behandeld.

– Deze mogelijkheid tot kaartverkoop geldt alleen voor leden van de Junior Club en Green White Bengels en een ouder / begeleider. Er kunnen 2 kaarten worden gekocht zolang de voorraad strekt.

– Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
FC Groningen – Ado Den Haag, dinsdag 2 februari 2010.
Op dinsdag 2 februari 2010 speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen Ado Den Haag. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten in de verkoop voor deze wedstrijd.  Er kunnen per Junior Club of Green White Bengels lid 2 kaarten worden gekocht a € 23,- per stuk. Klik hier om je kaarten te bestellen of neem tijdens kantooruren contact op met de Junior Club (050-5878787, optie 6).
FC Groningen – RKC Waalwijk, zondag 14 februari 2010.
Op zondag 14 februari 2010 speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Er zijn nog enkele kaarten in de verkoop voor deze wedstrijd.  Er kunnen per Junior Club of Green White Bengels lid 2 kaarten worden gekocht a € 23,- per stuk. Klik hier om je kaarten te bestellen of neem tijdens kantooruren contact op met de Junior Club (050-5878787, optie 6).
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

22 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus