string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Koop nu je kaartjes voor Jong FC Groningen – Jong Feyenoord op 19 oktober!

Dinsdag 22 september 2009 om 09:50

Op 19 oktober speelt Jong FC Groningen de spannende thuiswedstrijd tegen Jong Feyenoord in stadion Euroborg. De wedstrijd begint om 18.30 uur, en iedereen kan nu kaartjes kopen!

Wil jij graag bij deze avondwedstrijd aanwezig zijn? Kom dan nu naar het stadion en koop je kaartjes! De kaartjes zijn op werkdagen van 10.00 uur tot 17.30 uur te koop aan de supportersbalie. Op zaterdag 17 oktober kun je de kaarten kopen in de fanshop van FC Groningen (naast de hoofdingang van het stadion). Op zondag 18 oktober is er kaartverkoop bij de kassa van het stadion voor en na de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht.
Op maandag 19 oktober is er vanaf 17.00 uur ook kaartverkoop aan de kassa van het stadion. Let op, hier kan alleen contant betaald worden!
Kaartverkoop
De kosten voor de kaartjes zijn:
€ 2,- als je als Junior Club of Green White Bengels kaartjes koopt (geen max.),
€ 3,- als je geen lid bent van de Junior Club of Green White Bengels (geen max.)

Groepskorting:

€ 1,- als je 10 kaarten of meer besteld, ook al ben je geen lid van de Junior Club of Green White Bengels (vanaf 10 stuks).

Als je graag 10 kaartjes of meer wilt kopen dan kun je deze bestellen via ticketing@fcgroningen.nl.
Jong Groningen
De spelers van Jong Groningen zijn spelers die nog net niet in het eerste elftal zitten, of spelers van het eerste elftal die weer wedstrijdritme moeten op doen. Het team wordt getrained door Erwin van der Looi, die zelf ook in het eerste van FC Groningen heeft gespeeld in het verleden. Ook dit team heeft natuurlijk de steun van alle supporters nodig dus nodig snel iedereen uit om mee te gaan naar de wedstrijd tegen Jong Feyenoord en schreeuw Jong Groningen naar de overwinning!!

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard