string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Koop een passe-partout en beleef de rest van het seizoen in Euroborg.

Dinsdag 01 maart 2022 om 17:30

Beleef de ontknoping van het seizoen in Euroborg. FC Groningen mocht afgelopen weekend bij de thuiswedstrijd tegen Willem II weer zonder restricties supporters ontvangen in het stadion en dat leverde een ouderwets sfeervolle Euroborg op. De Trots van het Noorden speelt nog vijf thuiswedstrijden en biedt een speciale passe-partout voor de ontknoping van het seizoen.

ppt-banner-nieuwsbrief

Eindelijk weer samen naar het voetbal. De geur van gras, het gezang op Noord, de tackles op het veld en de zoete smaak van overwinningen. De echte voetbalsfeer wordt beleefd in het stadion. Wil jij maandagochtend meepraten over hét gesprek van afgelopen weekend? Wil je meemaken wat ruim 11.500 trouwe seizoenkaarthouders voelen tijdens een wedstrijd van FC Groningen?
 
Maak dan gebruik van deze unieke actie en koop een passe-partout voor de ontknoping van het seizoen. Deze kaart geeft je garantie op een plek voor de krakers tegen Ajax en Cambuur later dit seizoen en ook bij de duels met N.E.C. Heracles Almelo en Sparta Rotterdam. Een passe-partout voor de seizoensontknoping is al vanaf € 75,- verkrijgbaar.  
 
Koop hier je passe-partout 

ppt-landscape

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’