string(9) "claudebot"

Koninklijk bezoek in FCG TV.

Vrijdag 18 november 2011 om 11:49

Gisteren bracht Koningin Beatrix een bezoek aan Euroborg vanwege een symposium in het kader van het 50-jarig bestaan van Het Poortje, onderdeel van Juvaid Justitiële Jeugdinrichting Veenhuizen. Daarnaast is er vanavond aandacht voor het seizoen 1990/1991 en het thuisduel met VVV-Venlo in FC Groningen TV.

FC Groningen directeur Hans Nijland heette de majesteit en haar gevolg officieel welkom. Ook was er een bijzondere rol weggelegd bij het ontvangst voor Martin Vrij van Euroborg Horeca. Na een bezoek van ruim anderhalf uur aan Euroborg vertrok de Koningin onder toeziend oog van diverse spelers van de FC. Vlak voordat de majesteit in haar auto stapte, riep zij  de spelers snel nog iets toe.
In het kader van 40 jaar FC Groningen kijkt FC Groningen supporter Jos Leuvenkamp terug op het beste seizoen van de FC uit de geschiedenis van de club: 1990/1991. FC Groningen deed dat seizoen lang mee om het kampioenschap en eindigde uiteindelijk als derde in de eredivisie. Met Leuvenkamp kijken we onder andere terug naar doelpunten van het superkoppel Milko Djurovski-Hennie Meijer en de 4-1 afstraffing die FC Groningen aan het slot van het seizoen PSV gaf.
Na een week met interlands vervolgt FC Groningen zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Samen met Maikel Kieftenbeld en Dusan Tadic kijkt FCG TV alvast vooruit naar zondag maar wordt er ook nog even teruggekeken naar de ervaringen van Kieftenbeld bij Jong Oranje en het herstel van Tadic van een lichte blessure.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 1. De herhalingen zijn op Eredivisie Live 2 om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Zondag is FCG TV te zien om 14.10 uur op Eredivisie Live 4, voorafgaande aan FC Groningen – VVV Venlo.
De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus