string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Komende zondagmiddag: Open Dag in Euroborg.

Dinsdag 27 juli 2010 om 14:46

In de 291ste nieuwsbrief namens directie en management vertelt algemeen directeur Hans Nijland over de Open Dag van aanstaande zondag, licht hij de prijsverhoging van de FanTour toe en vermeldt hij diverse verbouwingen en aanpassingen in Euroborg.

“Met nog twee oefenduels voor de boeg, is het einde van de voorbereidingsperiode op het seizoen 2010/2011 in zicht. Vanavond (dinsdag – red.) speelt FC Groningen in Aduard tegen FC Volendam. Komende zaterdag, 31 juli, staat in het Duitse Oberhausen het duel met Rot-Weiβ Oberhausen op het programma. Een duel waar een deel van onze supporters zich erg op kan verheugen.”
“Een van onze nieuwe aanwinsten zal deze week een korte uitstap naar het buitenland moeten maken. Dusan Tadic reist woensdag af naar zijn vaderland Servië om donderdagochtend een stempel te halen in Belgrado. Dit alles in verband met het verkrijgen van zijn werkvergunning.”
Open Dag
“Komende zondag, 1 augustus, is onze jaarlijkse Open Dag in en rond Euroborg. Er is een programma in elkaar gezet met vele activiteiten voor jong en oud. Het volledige programma is te lezen via het persbericht dat we hebben verspreid en ook is te vinden op de pagina over de Open Dag. Enkele onderdelen wil ik er graag nog uitlichten. Zo is inmiddels bekend dat naast trainer Pieter Huistra ook ondergetekende en verdediger Jonas Ivens in het forum zitten dat in bioscoop MustSee zal worden gehouden.”
“Verder zal komende zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur bij de Supportersbalie in Euroborg een extra vrije verkoop plaatsvinden voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Nieuw hierbij is, dat de tickets voor deze wedstrijd zonder enige vorm van ClubCard- of legitimatieverplichting te koop zijn. Zondag zullen ook de laatste seizoenkaarten voor de komende competitie van de hand gaan. En voor de jonge fans is er een speciaal FC Groningen-springkussen ontwikkeld dat zondag door mascotte Groby zal worden geopend.”
FanTour
“De nieuwe seizoenkaarten zullen uiterlijk komende zaterdag, 31 juli, bij de mensen op de deurmat vallen. Komend weekend start de verkoop voor het uitduel met AZ. Naar Alkmaar kunnen supporters via een autocombi afreizen of door middel van de FanTour. Met ingang van komend seizoen is de FanTour-prijs voor het bezoeken van uitwedstrijden van FC Groningen vastgesteld op 34 euro. Leden van de Supportersvereniging kunnen in de voorverkoop nog altijd 6 euro korting krijgen.”
“De prijsverhoging is doorgevoerd in verband met de stijging van de kosten waarmee FC Groningen te maken krijgt. De prijzen van busvervoer zijn hoger geworden en – in tegenstelling tot FC Groningen – hebben veel andere clubs ook de ticketprijzen verhoogd. Wij zijn genoodzaakt deze prijsverhoging door te berekenen. De club heeft niet de insteek winst te maken op de FanTour.”
Verbouwing
“Sinds de afloop van de competitie hebben in Euroborg diverse verbouwingen plaatsgevonden. Zo is op de eerste skyboxlaag de Vastgoed Lounge tot stand gekomen, die plaats biedt aan 75 personen. Op de bovenste skyboxlaag is de Energy Valley Top Club gekomen die 45 stoelen heeft. Beide boxen zijn nagenoeg uitverkocht. Ook is op de tweede etage de nieuwe bestuurskamer gerealiseerd. Dit om beneden in de Lounge meer ruimte voor onze sponsors te creëren. Wij zijn erg trots op het voorlopige resultaat, al zal het een race tegen de klok worden alles op zondag 8 augustus voor de thuiswedstrijd tegen Ajax helemaal gereed te krijgen.”
“In het stadion zijn onderaan de trappen op de eerste ring stickers aangebracht op de veldafscheiding met afbeeldingen van het logo van FC Groningen en de vlag van de provincie Groningen. Op het plein voor de hoofdingang is de nieuwe levensgrote elftalfoto inmiddels zichtbaar.”
“Na de Beloften en de A1 is gisterochtend (maandag – red.) ook de B1 weer in training gegaan voor het nieuwe seizoen. Komende maandag zullen ook de vier jongere elftallen weer  gaan trainen op Sportpark Corpus den Hoorn. Tenslotte wijs ik u op de jaarlijkse persdag in Euroborg die maandagmiddag zal worden gehouden. Daarover leest u aanstaande maandag uiteraard meer op deze website.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard