string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Komende vrijdag: Oud FC Groningen – Lucky Ajax.

Donderdag 16 augustus 2012 om 12:18

Op vrijdag 24 augustus zal er afgetrapt worden met de tiende editie van het Bosma & Schuur Jeugdtoernooi bij v.v. H.S.C. En wel met wat men in de voetbalwereld noemt; “ een affiche om trots op te zijn”.

In het kader van het 10-jarig jubileum zal de nu al legendarische wedstrijd Lucky Ajax tegen Oud FC Groningen gespeeld worden op Sportpark Henk Bruins in Sappemeer.
Bekende namen van weleer zullen die dag aanwezig zijn om er een spectaculaire wedstrijd van te maken. Oud FC Groningen is geen onbekende voor v.v. H.S.C., en zal ook nu aanwezig zijn met de bekende namen zoals onder anderen Jos Roossien, Martin Drent, Joop Gall, Walter Waalderbos, Hugo Alves Velame, Harris Huizingh.
Met het 10-jarig jubileum en daarmee 10 jaar een samenwerking tussen v.v. H.S.C.  en  Ajax zal het gelegenheidsteam Lucky Ajax, onder leiding van Sjaak Swart, met een sterk en representatief elftal afreizen naar Sappemeer. Namen als gebroeders De Boer en Witschge, Blind, Bergkamp, Arveladze, Bosman, Jonk, Roy en Menzo mogen dan ook niet ontbreken.

De wedstrijd zal geleid worden door oud-profscheidsrechter en noorderling Roelof Luinge. De aftrap zal worden verricht worden door Hans Nijland, directeur van FC Groningen. De entree bedraagt 5 euro (voor personen van 13 jaar en ouder). Kinderen tot 13 jaar kunnen gratis naar binnen.
Op vrijdag 24 augustus zal om 19.00 uur de wedstrijd aanvangen op het Sportpark in Sappemeer. Direct na de wedstrijd, in een grote feesttent, is er livemuziek met de vijfmans Rock en Coverband Sanne de Band. Onlangs wist deze band zich nog te plaatsen voor de finale van de wedstrijd “The Clash of the Cover Bands, The Benelux”. Zangeres Sanne Bok werd hier uitgeroepen tot beste vocalist van de avond. Aanvullend op Sanne de Band is er een wervelende discoshow met DJ & VJ Booth.

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard